Spring til indhold

Talks

Inspiration og videndeling er vejen til udvikling. Hvordan skaber vi fælles fokus og forudsætning for en udvikling, der er både menings- og effektfuld?

Foredrag

Er du kriminel?

Vi er fucking (reagerede din bias på det ord?) biased. Hjernen er doven, og vores rationelle kapacitet er voldsomt begrænset. Oven i det lægger vi så stress, deadlines, 1000 emails, work / life balance. Vi kan sjældent overskue at være tilstede i nuet, men har mere travlt med det næste vi skal. Vi på autopilot for ikke at brænde sammen og navigerer i verdenen ud fra et forudindtaget indtryk også kaldet confirmation bias.

Et tilpasset los, for at ryste vores auto selvfedhed. Som buddhisterne siger: bare rolig ingenting er under kontrol. Du kan ikke forudsige fremtiden med din confirmation bias, så vær nysgerrig, ydmyg og lyt.

Psykologisk sikkerhed – must have

I hybridorganisationen er succes afhængig af
organisationens evne til at skabe en kultur, som bygger på psykologisk sikkerhed og sammenhængskraft. Tør I tage konflikter?

Åben og ærlig kommunikation og videndeling er vejen til udvikling. Hvordan skaber vi fælles fokus og forudsætning for en udvikling, der er både menings- og effektfuld? Psykologisk sikkerhed undestøtter kerneopgaven.

Kræv commitment – det må man godt

Vi kan træffe ledelsesbeslutningen om at forandre noget. Og vi kan invitere medarbejderne med. Vi kan fortælle og lytte og opfordre. Men vi skal også op til nettet og smashe. Og når vi har fortalt og lyttet og haft professionelle konflikter om forandringen, må vi kræve at der bliver committet.

Mønstre i kultur og adfærd. Det er de små skridts forandring, og det er en vinderformel. Vi bruger eksempler fra vores arbejde som ledere af forandringsprocesser og konsulenter i alt fra pharma over beredskabet til tech.

High Performance Teams – En smuk tanke

Fokus på High Performance Teams i organisationerne er misforstået og har desværre fået et stempel som værende best practice i effektivitetens navn.

Samarbejde og videndeling er vejen til udvikling. Hvordan skaber vi teams med sammenhængskraft og forudsætning for en udvikling, der er både menings- og effektfuld? Teams skal undestøtte kerneopgaven.

Ego & ansvar

Ledelse og teamwork starter med to ting – ansvar og ego. Vi snakker om teamwork, men når det brænder på, er det tit hver mand/kvinde for sig selv. Vi bliver splittet …

Overblik og balance er vejen til udvikling. Hvordan skaber vi reflekteret fokus, tæmmer vores ego og forudsætning for en udvikling, der er både menings- og effektfuld? ledelse og ansvar skal undestøtte kerneopgaven.

Come hell or high water

Topledelse – management og teamledere er kulturbærerne. De sætter standarden i organisationen. Det er ikke, hvad du gør, men hvad du tolerer, der definerer kulturen og adfærden i den organisation, du er leder i. Spørgsmålet er: Har I hinandens ryg?

Bevidstgørelse af adfærd og en levende kultur er vejen til udvikling. Hvordan skaber vi en kultur og en adfærd der er både menings- og effektfuld? Kulturen og adfærden skal undestøtte kerneopgaven.

Vi skræddersyr efter behov

Inspirationsoplæg, kurser og workshops skræddersys til jeres behov og målrettet jeres situation.


Workshops

Vi har den tilgang til workshops, at der skal være action fulgt op af implementering og uddelegering af ansvar. 

Inspirationsartikler

At navigere i krydsfeltet mellem uenighed og commitment

I en konstant foranderlig verden, hvor beslutninger ofte betyder enten succes eller fiasko for organ…

Står dit ego i vejen for virksomhedens eksekveringsevne?

Det er, som om der ofte er modstand i toplederteams mod at træne samarbejde, bygge tillid og arbejde…

Conflict is good, conflict is healthy and conflict creates results

We are used to thinking of conflicts as something negative. But what if we achieve much better resul…

Sådan bruger du bias til din fordel i en VUCA-verden

VUCA står for Volatility, Uncertainty, Complexity og Ambiguity og handler kort sagt om, hvordan du n…

Sabotører & hjernespin

Det er ikke godt nok! Næsen i sporet! Kom nu!  Vores indre dialog er spændende og til tider sel…

Sådan bygger du tillid i omskiftelige teams

Når hastigheden og kompleksiteten er skruet op, og arbejdet foregår i forskellige konstellationer af…

3 spørgsmål der afslører en usund kultur

Nogle gange er det nemt at spotte de giftige elementer, der skaber en usund kultur, og det er derfor…

Slut nu med det lederbashing!

En syg kultur Kan vi holde op med at tale om dårlige ledere og dårlig ledelse hele tiden? Hvis vi sk…