Spring til indhold

Boost teamet

Er I et veletableret team, der er klar til at tage det næste skridt?


Har I fx fået nye opgaver, nye kunder eller på anden måde nyt fokus i jeres arbejde? Så kan I have brug for at organisere jer på ny, ændre vaner og samarbejde på nye måder. Vi hjælper jer med at gennemføre forandringerne smidigt og med engagement.

Træn og kalibrer jeres samarbejde kontinuerligt

Løber du et marathon uden at træne? Holder du oplæg uden at forberede dig? I teorien kan det lade sig gøre, men resultatet bliver derefter. Det samme gælder for teamarbejde.

Hvis vi ikke træner den fælles forståelse og samarbejdet, ender de fleste teams som pseudoteams præget af manglende tillid til hinanden og konfliktskyhed, hvor hver mand for sig selv-/ happy go lucky-attituden hersker, samtidig med at alle lister rundt om den varme grød.

Nemt at sige, hårdt at implementere:

  • HVAD gør vi nu, der fungerer interpersonelt, som vi skal fortsætte med?
  • HVAD vil vi gerne gøre mere af/videreudvikle?
  • HVAD fungerer ikke, som vi skal stoppe med at gøre?

Vi skræddersyr altid team programmer sammen

Vi arbejder med en blanding af teori og øvelser fordelt fx indendørs og udendørs. Ud fra sammensætningen af jeres team, kan vi arbejde med personprofil­ana­lyse og teamanalyser som en del af jeres udvikling. Udendørsdelen kan bestå af forskel­lige ting såsom, udendørsturer eller øvelser, og walk and talks. Fællesnævneren er naturen og samarbejdsøvelser.

Talks

Inspirationsoplæg, talks, nye perspektiver, mindset & samarbejde

Teamcoaching

Coaching og sparring på udvikling, udfordringer, relationer, roller og konflikter. Læs mere …

Let’s build something strong together

Vores erfaring er at det giver de bedste resultater & størst succes med implementering at arbejde med 3 Push. dvs. vi ses min. 3 gange, Så spilder vi ikke jeres penge og vores tid