Spring til indhold
Ledercoaching og sparring. Egen udvikling, fokus og adfærd.

Ledercoaching

Du har en forretningsrelateret problemstilling, fx konfliktende KPI’er, et dysfunktionelt team, et krav om 5 % produktivitetsstigning næste FY, oversættelse af en uklar strategi til konkrete handlinger, at finde tid til at udvikle dig selv/dit team/din strategi, at finde din ledelsesstil og så videre. Udfordringerne er legio. Vi hjælper dig med at finde ud af hvad den mest vigtige udfordring er. Og når vi har fundet den, hjælper vi dig med at finde ud af hvad der skal til for at løse den.

Vi oplever ofte, at når mennesker har en udfordring, så er der brug for et par andre øjne for at vi kan se den klart. Ikke nødvendigvis fordi vi ikke ved hvad vi skal gøre, men fordi det er kompliceret. Eller komplekst. Og så drukner vi i detaljerne, i alle de mulige udfald eller måder vi kan gribe udfordringen an på. Og rigtig ofte går vi i stå ved alle de mange organisatoriske grunde til at udfordringen ikke kan løses.


Her kan du få hjælp til et nyt perspektiv og en klar vej, så du kan lave en gennemførlig handlingsplan.

Hej, jeg hedder Nanna og jeg lytter, stiller ubehagelige spørgsmål og hjælper dig til at handle

Hvem er jeg, og hvorfor skulle du lade mig lytte til dig?

At have mig til at lytte og stille irriterende ubehagelige spørgsmål, ser ud til at have hjulpet en masse ledere med at finde den rigtige vej og med at finde ud af hvad de skulle bruge energi på, hvad de skulle stoppe med at bruge energi på, og hvad der stjal deres energi.

Jeg har mange års erfaring som leder, og ved godt at det ikke altid “er bare lige”. Jeg ved også hvor let man kan blive den der aldrig får feedback, den der ikke får hjælp til sine beslutninger, og ikke får brugt sine kolleger. Og det er noget rigtig skidt. Derfor har de fleste ledere gavn af den professionelle samtalepartner eller coach , der kan sparke dig venligt bagi, lytte til dig og hjælpe dig med at finde den bedste vej frem.

3 sessioner

Vi booker altid 3 sessioner ad gangen. 3 no bullshit samtaler som hjælper dig til at handle på det du faktisk har brug for at handle på.
Det er vores erfaring at vi på 3 sessioner kan identificere hvilken udfordring det er vigtigst at arbejde på først samt lave en plan of action det rent faktisk er muligt at gennemføre.
Og jo, vi trykker til, men det er jo også det vi bliver betalt for.