Spring til indhold

Teamcoaching

Vores tilgang til Coaching

Ledelsescoach
Nanna Seidelin

Hej, jeg hedder Nanna og jeg lytter, stiller ubehagelige spørgsmål og hjælper dig til at handle. Hvem er jeg, og hvorfor skulle du lade mig lytte til dig?

Coaching & Sparring

At have mig til at lytte og stille irriterende ubehagelige spørgsmål, ser ud til at have hjulpet en masse ledere med at finde den rigtige vej og med at finde ud af hvad de skulle bruge energi på, hvad de skulle stoppe med at bruge energi på, og hvad der stjal deres energi.

Jeg har mange års erfaring som leder, og ved godt at det ikke altid “er bare lige”. Jeg ved også hvor let man kan blive den der aldrig får feedback, den der ikke får hjælp til sine beslutninger, og ikke får brugt sine kolleger.

Og det er noget rigtig skidt. Derfor har de fleste ledere gavn af den professionelle samtalepartner eller coach , der kan sparke dig venligt bagi, lytte til dig og hjælpe dig med at finde den bedste vej frem.

Ledelsescoach
Janus Kleemann

Hej, jeg er Janus og jeg stiller de irriterende spørgsmål og holder jer op på jeres aftaler og ansvar. Hvem er jeg, og hvordan kan du bruge mig?

Coaching & Sparring

Jeg arbejder med en praktisk tilgang, psykologisk tryghed og drager paralleller mellem bias, adfærd og mental udvikling reflekteret op imod erfaringer, træningssimuleringer, refleksion og læring. Desuden har jeg en baggrund som klatrer, outdoor-entusiast og rockmusiker.

I mit arbejde inddrager jeg bl.a. erfaringer og historier fra mine oplevelser, da ledelse og teamwork i disse verdener er alfa omega, og hvor man konstant bliver testet på samarbejde, tillid, sit eget ego og kommunikationsevner for at kunne lykkedes.

Jeg brænder for og er nysgerrig på hvordan motivation, selvforståelse, adfærd , psykologisk tryghed og alignment kan hjælpe ledere og teams til at tage ejerskab og performe bedre.