Spring til indhold

Om Hexes

Referencer


Vi har arbejdet i og med rigtigt mange virksomheder og organisationer. Både offentlige og private og på mange forskellige niveauer.
Vi er implementeringspartnere og arbejder fortroligt med følsomme emner, ledelse, teams, konflikter, forandringer, omstruktureringer og tillid. Og lige præcis tillid er et nøgleord her. Vores kunder skal kunne have tillid til os.

Det er det fundament vores virksomhed bygger på. Det vil derfor altid være muligt som kunde hos os at vælge fuld fortrolighed.
Som ny kunde vil du naturligvis kunne forespørge på referencer.

HEXES

Janus Kleemann

Jeg har gennem de sidste 16 år arbejdet med udvikling, træning- og læringsforløb i forbindelse med forandringsprocesser, organisationsudvikling, leder- og medarbejderudvikling.

Jeg har mange års erfaring fra lederstillinger i olie- og gasbranchen, salg, marketing og teamledelse, kombineret med en årrække som management- og udviklingskonsulent. Desuden inddrager jeg ofte mine erfaringer som klatrer, outdoor-entusiast og rockmusiker i mit arbejde, da man konstant bliver testet på samarbejde, tillid, sit eget ego og kommunikationsevner i de miljøer.

Nanna Seidelin

Jeg fik mit første lederjob da jeg var 21. Dem har jeg siden haft nogle stykker af, som jeg har klaret med varierende grad af succes og motivation, men jeg er altid vendt tilbage til at arbejde med organisationer, ledere og teams, da menneskers samspil om at få noget til at lykkes, aldrig holder op med at fascinere mig.

Jeg har været leder både med uden direkte ledelsesansvar, menig medarbejder og konsulent. Så jeg synes jeg har oplevet udfordringerne ved at lede både opad og nedad.

Umage

Det er en stærk værdi for os at gøre os umage. Hvis noget er værd at gøre, så er det værd at gøre godt. Så enkelt er det.

Tydelighed

Vi stræber efter altid at være så tydelige i vores kommunikaiton og aftaler som muligt. Her pakkes ikke ind eller tales med uld i mund.

Eksekvering

Alt for meget snak, alt for lidt handling, kan vi ikke bruge til noget, som vores gode ven, Advokatricen, plejer at sige.

Uærbødige

Vi er garvede konsulenter, der har en uærbødig tilgang til teorier og metoder. Vi er ikke gift med bestemte måder at arbejde eller tænke på, men mener at det vi laver skal fungere i den kontekst vores kunder agerer i. Det er lidt som når man laver mad: man kan følge en opskrift til punkt og prikke og alligevel bliver det ikke rigtig godt. Lader man derimod opskriften være vejledende, smager sig frem, justerer temperatur og tilberedningstid efter sin ovn, skifter et krydderi ud med et andet, så sker der pludselig noget helt andet, noget godt, der passer til ens smag og middagsbord.

EVNE, VILJE & MOD

EVNEN – har I kompetencerne?

Kan I? Har I den rette viden, de rette værktøjer, de rette vilkår. Her gælder det om at se kritisk både på sig selv og sin organisation, for det er nemt at falde i “vi-har-brug-for-flere-ressourcer-fælden”.

For ofte kan vi meget, meget mere end vi tror med det vi har, hvis vi ser på det fra andre

VILJEN – VIL I RENT FAKTISK?

Der er hundrede ting man kan gøre. Alt muligt man kan gøre bedre, anderledes, smartere. Det er bare ikke sikkert man vil. Og det kan der også være hundrede grunde til.

Det er derfor, det er så vigtigt at tage de åbne samtaler, så vi kan se hinanden i øjnene og sige: “Ja, det vil vi.” eller “Nej, det vil vi ikke.”

MODET – TØR I?

Har I fundet ud af om der er noget organisationen eller teamet er bange for. Det kan fx være konflikter, at ødelægge den gode stemning, konkurrenterne, at miste jobbet, at blive til grin, at være uden for fællesskabet.

Og det er vanskeligt at tale om mod. For det er sårbart at sige: “jeg er bange for.”. Og derfor er den psykologiske sikkerhed alfa og omega for al udvikling.

Hvad er en HEX?

En hex er en sikring. En, der hjælper klatreren på vejen op ad bjerget. Den har seks kanter (sjovt nok…), men er ikke symmetrisk. Derfor kan den passe ind de fleste steder. Den fås også i flere størrelser.

Sådan er det også med det vi leverer. Det kan vendes og drejes, så det passer, fås i flere størrelser og er en sikring på jeres vej frem mod jeres fælles resultat.

Hvad er vi inspireret af?

Vi står på skuldrene af mange, mange, mange forskellige kloge hoveder, og inspireres af alt fra bjergtoppe, over antikvariater, kunstudstillinger og musik til Marvels fantastiske univers. Så hvis du er nysgerrig efter at se hvad vi suger til os, kan du følge efter Alice…

HEXES

Vi stiftede Hexes ApS i 2021

PARTNER

Janus Kleemann

MBA (MANAGEMENT BY ABSENCE)
Mere formel baggrund kan findes på Linkedin

PARTNER

Nanna
Seidelin

CEO (CHIEF EXPLORER OUT THERE)
Mere formel baggrund kan findes på Linkedin

EKSTERNE

Tilknyttede
Konsulenter

Vi har en stab af dygtige professionelle konsulenter,
Som vi matcher til projekter og opgaver.