Spring til indhold

Coaching

Nyt perspektiv og en klar vej, så du kan lave en gennemførlig handlingsplan

Coaching & sparring hjælper med at identificere dine egne styrker, værdier, perspektiver og evner, samt giver dig mulighed for at udvikle strategier og adfærdsmønstre at navigere efter. Coaching er en proces, der bruges til at rykke dig fra, hvor du er nu, til hvor du ønsker at være. Vi hjælper med at identificere både organisatoriske og individuelle styrker og udviklingsmuligheder. Vi hjælper med at motivere og styrke individer og teams til at performe.
Coaching kan:

  • Styrke individet
  • Validere og øge medarbejdernes engagement
  • Forbedre individuelle præstationer
  • Styrke samarbejdet
  • Øge den psykologiske sikkerhed
  • Styrke det fælles engagement og performance

Ledercoaching & karrierecoaching
Nanna Seidelin

Du har en forretningsrelateret problemstilling, fx konfliktende KPI’er, et dysfunktionelt team, et krav om 5 % produktivitetsstigning, oversættelse af en uklar strategi til konkrete handlinger. Når mennesker har en udfordring, så er der brug for et par andre øjne for at vi kan se den klart.

Teamcoaching & ledercoaching
Janus Kleemann

Ingen snakker om elefanten i rummet, ingen tager ansvar. Kunstig harmoni i teammødet – indtil vi står ude ved kaffemaskinen… Teamcoaching er en udviklingsmetode, der tager afsæt i teamets konkrete udfordringer og ønsker om udvikling, psykologisk sikkerhed og fælles resultater.

3 sessioner

Vi booker altid 3 sessioner ad gangen. 3 no bullshit samtaler som hjælper dig til at handle på det du faktisk har brug for at handle på.
Det er vores erfaring at vi på 3 sessioner kan identificere hvilken udfordring det er vigtigst at arbejde på først samt lave en plan of action det rent faktisk er muligt at gennemføre.
Og jo, vi trykker til, men det er jo også det vi bliver betalt for.