Spring til indhold

Down & Dirty

Et OUTDOOR forløb for lederteams

Er I klar til at rykke sammen i båden på en udfordrende og sårbar måde? Klar til at arbejde med en af de de vanskeligste forhindringer for jeres lederskab: Jeres eget ego. I dette forløb går vi tæt på. Der uddeles ikke tudekiks, til gengæld masser af feedback, mulighed for at arbejde konkret med tilliden til hinanden, dele mere ud af jer selv og komme tilbage med et klokkeklart commitment til det fælles mål.

Vi arbejder med erfaringsbaseret læring med årsag, konsekvens og med ansvar og ego. Vi bruger naturen som læringsforstærker og trykker på:

  • Refleksion, kritisk analyse og perspektivering
  • Muligheder for at tage initiativ, træffe beslutninger og være ansvarlige for resultaterne
  • Muligheder for at engagere sig intellektuelt, kreativt, følelsesmæssigt, socialt eller fysisk
  • En designet læringsoplevelse, der inkluderer muligheden for at lære af naturlige konsekvenser, fejl og succeser

We few, we happy few, we band of brothers.

Shakespeare, Henry V

Sammenhold i praksis

Opgaveløsning og feedbacktræning i 24 timer. Så er den ved at være der. Når vi løser opgaver sammen hvor der er afregning med det samme, kommer vi hurtigere i kontakt med hinanden, lærer hvordan vi træffer beslutninger og opbygger den psykologiske sikkerhed, der er nødvendig for at lykkes.
Feedback er angstprovokerende – både at give og modtage. Og det er en skam, for det er via feedback at alle biologiske systemer holder sig i live og udvikler sig.

Design & habitat

Outdoor forløb skræddersyes efter jeres behov – fra glamping til bivuak, fra gourmet til dåsemad. Slædehunde eller skov, bjerg eller hav.

Tid til refleksion

Ild i bålet. Kroppen godt brugt. Maven fuld af god mad. Lammeskind under måsen. Den mørke skov rundt om jer. Det giver en fin ramme for en åben, sårbar samtale i jeres lederteam. En mulighed for at lytte til alles refleksioner og lære af hinanden.

Kort artikel om: HVORDAN LEDELSES- OG TEAMTRÆNINGSSIMULERING FREMMER TRANSFER OG ALIGNMENT I HVERDAGEN.

Hvis du vide mere om noget af indholdet på Down & Dirty forløbet kan du læse vores artikel her: Fire talks & cojones eller tage fat i os.

Vil I med ud?

Mere inspiration


Ledercoaching

Coaching og sparring på karriere, udvikling, udfordringer, relationer, mål og fokus.

Talks

Inspirationsoplæg, talks, nye perspektiver, mindset & samarbejde


Workshops

Vi har den tilgang til workshops, at der skal være action fulgt op af implementering og uddelegering af ansvar. 

Let’s build something strong together

Vores erfaring er at det giver de bedste resultater & størst succes med implementering at arbejde med 3 Push. dvs. vi ses min. 3 gange, Så spilder vi ikke jeres penge og vores tid