Spring til indhold

Crux

Fra strategi til handlinger

Et crux er det sværeste sted på en klatrerute. Det sted, hvor man har brug for at tænke sig godt om, få hjælp, sikre sig. og være forberedt på at fejle igen og igen.
Vi ved at crux’et for mange organisationer er dér hvor strategi skal blive til handlinger.

Når vi taler om ledelsens strategiimplementering, handler det om at få tingene fra bestyrelsens mødelokale og ud til de mennesker, der rent faktisk får tingene til at ske i virksomheden. Det handler om at få alle med på vognen, sikre at pengene og ressourcerne er der, og at folk rent faktisk ved, hvad de skal gøre og hvorfor det er vigtigt. Det er dit ansvar som leder og lederteam at få det til at ske.

Der hvor de mange timer spenderet med at udtænke den helt rigtige strategi skal gøres operationel. Det er der vi kan hjælpe.

Strategiimplementering

Et crux er det sværeste sted på en klatrerute. Det sted, hvor man har brug for at tænke sig godt om, få hjælp, sikre sig. og være forberedt på at fejle igen og igen.
Vi ved at crux’et for mange organisationer er dér hvor strategi skal blive til handlinger. Der hvor de mange timer spenderet med at udtænke den helt rigtige strategi skal gøres operationel. Det kan vi hjælpe med.

Fire principper

  • Alignment: Samarbejde og fælles forståelse understøtter team arbejde, få team tanken og psykologisk sikkerhed på plads.
  • Klarhed: Hold strategiimplementeringen simpel, simpel nok til, at alle kan kommunikere den, forstå og levere på den.
  • Prioritet: Udfør de vigtigste strategiimplementeringes mål først. first things first, prioriter overblik og juster.
  • Empowerment: Decentraliser ansvar og ejerskab, lad medarbejderene træffe beslutninger. Så de kan levere.

At være specifik

Når vi konkretiserer en overordnet strategi og kan vise sammenhængen fra den daglige handling til det strategiske, lægger vi beslutningskompetencen helt ud i de yderste led af organisationen. Det betyder, at vi giver vores medarbejdere mulighed for at træffe beslutninger i deres daglige arbejde, som er i tråd med strategien. Det lyder nemt, og burde være en no-brainer, men det bliver ofte ikke gjort.

Vi kan hjælpe jer med det og mens du beslutter dig for at hyre os, kan du læse denne artikel fra Harvard Business Review som giver dig fem gode råd til implementering af strategi.

Vil I have hjælp til at sikre vejen op over bjerget?

Strategiimplementering

Vi taler oftest om at udforme strategi. Men det er jo ikke der hovedparten af arbejdsbyrden ligger

Talks

Inspirationsoplæg, talks, nye perspektiver, mindset & samarbejde


Workshops

Vi har den tilgang til workshops, at der skal være action fulgt op af implementering og uddelegering af ansvar. 

Let’s build something strong together

Vores erfaring er at det giver de bedste resultater & størst succes med implementering at arbejde med 3 Push. dvs. vi ses min. 3 gange, Så spilder vi ikke jeres penge og vores tid